Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Είχα επιλέξει να μην μιλήσω..

Είχα επιλέξει να μην μιλήσω όλο αυτό το διάστημα εώς ότου βγεί επίσημα η απόφαση από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και περάσει και η επέτειος των Ιμίων.

Πριν από ένα και χρόνο , δημιουργήσαμε αυτές τις ομάδες για να ανατρέψουμε μια προδοσία ενάντια στο Έθνος μας , που προσπάθησαν να περάσουν με το Λαθρονομοσχέδιο της Ιθαγένειας , οι κυβερνώντες και αυτοί που τους πατρωνάρουν.

Το παιχνίδι όμως αποδείχτηκε στημένο από όλες τις παρατάξεις, ακόμα και τις ακροδεξιές..



Στο παιχνίδι μέσα , διάφορες εφημερίδες υποτίθεται "πατριωτικού" ενδιαφέροντος, κόμματα ακροδεξιά εώς ακροαριστερά..

Όλοι τους, δεν έκαναν το αυτονόητο, μια νόμιμη προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί ο Λαθρονόμος..

Όλοι τους (και εννοώ ΌΛΟΙ) παίζανε με τους όρους του συστήματος και ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΎ..

Ας τους πάρουμε από την αρχή αν και θα πονέσει αρκετά η αλήθεια..

ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: πάλεψαν φανερά υπέρ του Λαθρονομοσχεδίου , οπότε δεν χρειάζετε να πω κάτι παραπάνω ότι κρίνονται ύποπτοι για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας , καθότι ενήργησαν υπέρ του Λαθρονόμου και έκαναν προπαρασκευαστικές ενέργειες δια εσχάτη Προδοσία.

Ν.Δ.: δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο , αλλά είπε ο Σαμαράς ότι "όταν θα έρθει στην εξουσία θα τον καταργήσει.." δηλαδή εάν δεν έρθει ποτέ στην εξουσία , δεν θα κάνει τίποτα.. Ενήργησε και αυτός ψηφοθηρικά για να αρπάξει μερικούς ψήφους και συνάμα να μην κάνει τίποτα το ΝΟΜΙΜΟ , για να καταργηθεί από το ΣτΕ ο Λαθρονόμος , έχοντας βέβαια την ικανότητα μιας και έχει πλειάδα δικηγόρων η Ν.Δ για να συμβουλέψουν τον πρόεδρο τους.

ΛΑΟΣ: Δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο και μάζεψε 500.000 υπογραφές από πατριώτες και δεν έκανε τίποτα άλλο. Έχει (υποτίθεται) 2 πατριώτες δικηγόρους (Βορίδης και Πλεύρης) και δεν έκαναν το αυτονόητο που γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας , να προσφύγουν στο ΣτΕ για να ακυρώσουν τον Λαθρονόμο. Αντιθέτως ο Καρατζαφέρης εκείνο το βράδυ μας απεκάλεσε πράκτορες μέσα στην Βουλή(όταν είμασταν από έξω και φωνάζαμε) και εφόσον δεν διαφώνησε κανένας από τους Βουλευτές του, τόσους μήνες που πέρασαν, συμφωνούν με την άποψη του Προέδρου τους..
Έβαλε και στο τσεπάκι 500.000 πατριώτες για να τους στέλνει προεκλογικό υλικό για τις επόμενες εκλογές..

Χ.Α.: φυσικά και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να οσμίζεται το που φυσάει ο άνεμος και αναλόγως να πράττει για ψηφοθηρικούς λόγους. Πέρα από 2-3 πορείες που ΠΑΝΤΑ κατέληγαν στα γραφεία τους (τυχαίο; δεν νομίζω..) δεν έκανε το αυτονόητο, να βάλει τον δικηγόρο τους να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως όμως έβαλε τον δικηγόρο του ο κ. Μιχαλολιάκος για να στείλει εξώδικο στο ΑΛΤΕΡ για να εμφανιστεί στις προεκλογικές εκπομπές (τυχαίο; δεν νομίζω..)

Και συνεχίζω με την Χ.Α διότι νομίζουν πολλοί ότι εκφράζει τους Πατριώτες.. Πέρα από μερικούς λαρυγκισμούς (ακα άναρθρες κραυγές) και ορισμένες πορείες δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ έμπρακτο για να σταματίσει και να ακυρώσει τον Λαθρονόμο. Μόλις τελείωνε η πορεία-συγκέντρωση έπεφταν και μερικές ψιλές με τα ΜΑΤ για να μπορεί ο κ. Μιχαλολιάκος να βγαίνει και να το παίζει κλαμμένος στους δικούς του διότι το "σύστημα" τους πολεμάει..

Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ που μπορούσε με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως ψηφοθήριζε ανάμεσα σε απογοητευμένους πατριώτες της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ..

Αντιθέτως μάλιστα , όταν εκδικαζόταν η προσφυγή του πατριώτη δικηγόρου για την ακύρωση του Λαθρονόμου στο ΣτΕ, όλο τυχαία , εκδικαζόταν στην Ευελπίδων 8 άτομα του Άγιου Παντελεήμονα και είχε βγάλει ανακοίνωση η Χ.Α για να παρευρεθούν όλοι εκεί και ΌΧΙ στο ΣτΕ όπου κρινόταν η τύχη του ΈΘΝΟΥΣ όπου είχαμε βγάλει εμείς ανακοίνωση από τις ομάδες μας..

Και ερωτώ , τί είναι πιο σημαντικό , τα 8 έστω και 100 άτομα που θα έτρωγαν το πολύ 1 χρόνο με αναστολή ή η τύχη ολόκληρου ΈΘΝΟΥΣ;

τέτοιοι "πατριώτες" είναι..

Δεν ξεχνάω φυσικά την εφημερίδα ΣΤΟΚΟΣ που και αυτή ως γνήσια "πατριωτική" που είναι , δεν έβαλε τον δικηγόρο της τον κ. Βαρίδη (ναι καλά το έγραψα.. Βαρίδη είναι του πατριωτικού χώρου..) για να κάνει μια προσφυγή κατά του Λαθρονόμου.

Αντιθέτως και αυτή καλούσε όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν στην Ευελπίδων στην δίκη των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα , για να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ στο ΣτΕ που εκδικαζόταν η προσφυγή κατά του Λαθρονόμου και ενώ ήξερε ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα..

Τέτοιες Ν@υ@ρχιδες της "πατριωτικής" ανενημέρωσης έχουμε..

Σταματήστε να αγοράζετε αυτές τις φυλάδες που πουλάνε πατριωτισμό για να φύγουν από τον χώρο μια και καλή αυτοί οι έμποροι που λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο..

Όλοι τους παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου , όμως όλοι τους είναι ΜΠΑΤΣΟΙ και έχουν το ίδιο το αφεντικό , το σύστημα..


Φωνάζουν , κλαίγονται , μερικές φορές ακόμη και δέρνονται και αυτομαστιγώνονται ΑΛΛΑ δεν κάνουν αυτό που πρέπει.. Το νόμιμο..

Κάνουν αυτό που τους λέει το αφεντικό για να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ και να διαλύσουν τον πατριωτικό κόσμο..

Προτιμούν να στείλουν 10 πανύβλακες για να δαρθούν με τους Ματάδες , να τους συλλάβουν και να αποκτήσουν φάκελο στην υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και μετά να στείλουν τον δικηγόρο τους για να τους βγάλει (για να τους έχουν και αιώνια ευγνωμοσύνη οι πανύβλακες) , παρά να στείλουν εξαρχής τον δικηγόρο τους να καταθέσει την αίτηση ακύρωσης του Λαθρονομοσχεδίου..

Απευθύνομαι στους Χρυσαυγήτες και στους Ενταγμένους Πατριώτες (του Σαμαρά..) , εσείς δεν είστε που λέτε ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι υπηρέτες του Συστήματος και άρα εχθροί σας ; Θα σας αντιστρέψω και εγώ την ερώτηση..

Εσείς δεν υπηρετείτε τους καλούς μπάτσους του συστήματος (βλέπε Μιχαλολιάκος και Στόκος); Άρα είσαστε και εσείς υπηρέτες του Συστήματος όσο και να μην το θέλετε. Γιαυτό την επόμενη φορά να μην ξαναπλακώθείτε με τα ΜΑΤ , αφού τον ίδιο σκοπό εξυπερετείτε και οι δύο..

Τα ΜΑΤ τουλάχιστον πληρώνονται.. Εσείς το κάνετε τζάμπα..

Ιθύνων Νους Διαβάστε περισσότερα...