Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οίκος ανοχής χορηγός σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου




Χορηγία σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η Χρυσούλα Αλευρίδου, ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Σούλα», έπειτα από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει κρούσεις και σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, όμως το αίτημά τους δεν εισακούστηκε... 

Ωστόσο, η προθυμία των κοριτσιών και συγκεκριμένα της κα Χρυσούλας Αλευρίδου, ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, να προσφέρει 3.000 ευρώ στο σχολείο  για να αγοράσουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα δεν έπιασαν τόπο, αφού δεν έγιναν δεκτά από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Αν και στην αρχή η ιδέα άρεσε στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιους γονείς και τελικά δεν έφτασαν ποτέ τα λεφτά στο σχολείο.

 Ο οίκος ανοχής έχει γίνει χορηγός και σε ποδοσφαιρική ομάδα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου